nieuws

VERSLAG: De Weerelt-Partizan (6-6)

Wederom zetten we de tweede helft van het seizoen met een valse noot in. Partizan is altijd al een stugge tegenstander gebleken. Het is ook een ploeg waar je nooit mee klaar bent.

We begonnen alweer goed aan de wedstrijd. Na een mooie combinatie tussen Pieter en Larry stond het weer vrij snel 1-0. Even later maakte Larry er met een mooie individuele actie 2-0 van. Maar toen kwam Partizan beter in de wedstrijd. Ze kwamen zelfs terug tot 2-2 met twee afstandschoten en veel te mak verdedigen van ons. Bastiaan schoot ons terug op voorsprong met een persoonlijke actie. Partizan kon nog voor het rustsignaal de bordjes terug in evenwicht hangen.

De tweede helft begon De Weerelt furieus, maar we kwamen niet tot scoren. Een prachtig doelpunt van hun spits op de counter zorgde zelfs voor de 3-4. Maar we gingen er terug op en over en kwamen zelfs 6-4 voor. Normaal is de buit dan binnen,. maar niets bleek minder waar. Wederom met een afstandsschot werd het 6-5. Partizan geloofde weer in een puntje. Serge hield met enkele mooie saves de drie punten aanvankelijk nog vast. Tot we 30 seconden voor tijd op een ongelukkige manier balverlies leden en in een ondertal situatie terecht kwamen. En zo toch nog de 6-6 om de oren kregen. Zo verliezen we twee belangrijke punten en kunnen we onze titeldroom stilaan opbergen.

Verder is het zeker nog het vermelden waard in welke sportieve sfeer de wedstrijd gespeeld is. Zo blijkt eens te meer dat twee sportieve ploegen geen scheidsrechter nodig hebben.

De Weerelt: Serge, Pieter(1), Bart, Sam, Carl(1), Ben(1), Bas(2), Jemme en Larry(1)