nieuws

VERSLAG: Dream Team Borre - De Weerelt (1-12)

Goededag!

Naar stilaan slechte gewoonte ziehier een verslag van een wedstrijd die ongeveer 3 weken geleden betwist werd, namelijk de trip naar Bierbeek om aldaar het plaatselijke Dream Team Borre partij te geven.
Het was zaak tijdig in labyrinth “De Borre” te geraken vermits we sowieso 10 minuten zouden verspelen om ten eerste de WC, vervolgens de kleedkamer en tot slot het verborgen pad van de kleedkamer naar de zaal te vinden. Aangezien we aansluitend een verlaat instuiffeestje hadden bij Pieter en Nele was er zelfs een recordaantal bezoekende supporters mee, namelijk ons Kimi en de Nina.

Onder hun luide aanmoedigingen werd de aftrap gegeven. Van Larry hadden we vernomen dat er toch een paar deftige sjotters aantraden bij Dream Team Borre. Zodus was er van onzentwege geen sprake van onderschatting ondanks hun lage klassering. We speelden dan ook zeer geconcentreerd van de eerste tot de laatste minuut.
Met concentratie alleen kom je natuurlijk niet ver maar dat was lang niet onze enige kwalitiet in deze wedstrijd. Zowel defensief als offensief klopte het plaatje, er werd een hoog tempo aangehouden, stevig gestoord, scherp geduelleerd en vlot afgewerkt. Eigenlijk kwam de thuisploeg nauwelijks in het spel voor. Bij de rust stond het reeds 0-6 (denk ik) en na het laatste fluitsignaal viel er een toch redelijk
indrukwekkende 1-12 einduitslag op het scorebord te bespeuren. Vooral Sam was in grote doen. Onze vaak oprukkende verdediger wist maar liefst zesmaal te scoren en als je weet dat hij per 3 doelpunten in natura beloond wordt door An,
was het niet verwonderlijk dat hij met een gigantische smile het veld verliet. Verder scoorde Larry weer enkele doelpunten alsook Kjel die zijn draai beter en beter begint te vinden en stilaan het doel begint te verkiezen boven het doelhout.

Later op de avond was er dus nog een zeer gezellig feestje bij Pieter, gevolgd door nog een laat stapje in de Weerelt. Toen Sam tegen het ochtendgloren naar huis strompelde, had ik er sterk mijn twijfels bij of hij zijn beloning diezelfde avond nog zou verzilveren.

Wederom een geslaagde avond dus voor ZVC De Weerelt!

De ploeg: Koene, Pieter, Sam(6), Stijn(1), Larry(2), Jemme, Kjel(3)

Joes!

Jemme