nieuws

VERSLAG: De Boerekes-De Weerelt (6-6)


Na de eerste helft leken we kansloos ten onder te gaan tegen onze vrienden van De Boerekes, maar in een in een super tweede helft sloegen we genadeloos terug...

De eerste helft verliep heel stroef voor ons. Zowat niks lukte. Vooral Sam en Larry bakten er niks van, al zal de alcohol daar wel voor iets tussen gezeten hebben. Dit tot grote ergernis van Bastiaan, die gebrand was op een goed resultaat. De openingstreffer kwam er na een mooie gekruiste pass, die droog werd binnengelegd . Met een gelukje kwamen we nog op 1-1. Maar daarna was het al boerekes dat de klok sloeg. Ze liepen dan ook vrij makkelijk verder uit tot 5-1. Hun keeper moest ook een paar keer goed tussen komen, maar de eerste helft was toch veruit voor De Boerekes.

Na 25min 5-1 achter, normaal gezien boeken dicht… maar niets bleek minder waar. De Weerelt vooruitgestuwd door Bart, Bas en Kjel die tijdens de rust duidelijk nog een plannetje in gedachten hadden, kwam terug in de wedstrijd. In een dolle tien Weerelt-minuten in de tweede helft kwamen we terug tot 5-4. We profiteerden optimaal van het concentratieverlies van De Boerekes. Op een zeldzame tegenprik etaleerde de sterspeler van de tegenstander zijn klasse, hij stak heel het veld over en werkte beheerst af. Jammer want op dat moment waren we veruit de betere ploeg en hadden we erop en erover kunnen gaan. Gelukkig konden we terug vrij snel de aansluitingstreffer scoren na een mooie actie van Bas , Bart en Kjel. En twee minuten voor tijd prikte Bart de bevrijdende 6-6 binnen.
Een billijk gelijkspel na een wedstrijd met twee gezichten, al voelde het voor ons natuurlijk als een overwinning...

De Weerelt: Koen, Bart(2), Kenny, Kjel(1), Bas (2)en Larry