nieuws

VERSLAG: Los Amigos-De Weerelt (1-13)

De eerste uitgave van Los Amigos- De Weerelt, als we een bekermatch van enkele jaren even vergeten, leidde tot een vlotte overwinning voor ons. We wisten dat we deze ploeg niet mochten onderschatten. Ze hadden immers al enkele keren gewonnen van ’t Forum en maakten het De Boerekes twee weken geleden ook knap lastig.

In open wedstrijd met kansen aan beide kanten kon De Weerelt vrij snel uitlopen naar 0-4. Terwijl Los Amigos ofwel een beresterke Pieter of Koen op hun weg vonden. Zij scoorden wel één doelpuntje; een bal die via paal en lat tegen de grond botste en vervolgens in Koen zijn handen, bleek volgens de scheids die in het midden van het veld stond de doellijn te hebben overschreden. Vervolgens keurde hij ook nog een doelpunt van ons af voor opstructie.
Na een degelijke eerste helft waarin we denk ik iets meer overwicht hadden en zeker het betere van spel gingen we aan het water met een 1-4 voorsprong.

In de tweede helft grepen we de Amigos redelijk snel bij de keel en na enkele minuten stond er al 1-7 op het bord. Wedstrijd gespeeld, Los Amigos was zelden nog dreigend en wij maakten de helft van onze kansen af.

Toch weer een zeer sterke prestatie van onze blauwhemden, tegen een pittige tegenstander

De Weerelt: Koen, Bart(1), Sam(3), Pieter, Kjel(1), Bas(5) en Larry(3)